Nieuw: Bertolli Pasta

NIEUW VAN BERTOLLI: 100% Italiaanse pasta in 100% recyclebaar papier.

Weesp, 27-5-2024 – Bertolli introduceert een range 100% Italiaanse pasta’s in een 100% recyclebare papieren verpakking. Bertolli heeft als missie de authentieke Italiaanse keuken toegankelijk te maken maar had nog geen pasta in haar assortiment. Met deze introductie brengt Bertolli traditionele Italiaanse kwaliteitspasta naar Nederland zodat ook de Nederlandse consument kan genieten van pasta zoals de Italianen die graag eten.

  • Gemaakt van 100% Italiaanse durumtarwe voor een stevige bite.
  • Door het gebruik van authentieke bronzen mallen krijgt de pasta een ruwer oppervlak, waardoor de saus beter wordt opgenomen.
  • Wat ‘m ook zo op-en-top Italiaans maakt, is de langere droogtijd

en het bronwater uit de Dolomieten dat we gebruiken.

Het Bertolli pasta assortiment bestaat uit 6 pasta’s:

  1. Bertolli Spaghetti
  2. Bertolli Penne Rigate
  3. Bertolli Fusilli
  4. Bertolli Farfalle
  5. Bertolli Mezze Maniche
  6. Bertolli Lumache Rigate Maccheroni

Over Bertolli

Bertolli is in 1865 opgericht in Lucca, Toscane. Francesco Bertolli en zijn vrouw Caterina openden een delicatesse winkeltje. In dit kleine winkeltje verkochten zij typische regionale producten uit de Toscaanse streek, zoals olijfolie, wijn, kaas en olijven in vaten, kratten en zakken. Later begonnen ze met de export van deze authentieke producten naar Italiaanse emigranten in onder andere de VS. Bertolli groeide uit tot een wereldwijd merk dat staat voor de passie voor de authentieke Italiaanse keuken. Met Italiaanse producten, ingrediënten en recepten maakt Bertolli de authentieke traditionele Italiaanse keuken toegankelijk.

< Vorige

Consumentenwaarschuwing

Lees verder