NIEUW VAN BERTOLLI: 100% Italiaanse pasta in 100% recyclebaar papier. Weesp, 27-5-2024 – Bertolli introduceert een range 100% Italiaanse pasta’s in een 100% recyclebare papieren verpakking. Bertolli heeft als missie…
Lees verderConsumentenwaarschuwing
Enrico B.V. heeft vastgesteld dat in een aantal potten van de Royal paprika reepjes, mogelijk vreemde delen aanwezig zouden kunnen zijn. Het betreft uitsluitend Royal paprika reepjes in pot, met…
Lees verderEnrico Food Group neemt Fred de Leeuw – Urbani Nederland over
Met terugwerkende kracht per 1 januari 2023 neemt Enrico Food Group BV alle aandelen in Fred de Leeuw BV, distributeur van Urbani Tartufi in Nederland, over van eigenaren Daan en Barbara…
Lees verderMarketing Stagiair Bertolli gezocht!
Zitten marketing, ondernemerschap en daadkracht in jouw DNA verankerd? Ben jij de fijnproever die helpt Bertolli verder in Europa op de kaart te zetten? Wij zijn op zoek naar een…
Lees verderDelizioso! Ons heerlijke nieuwe assortiment voor een feestelijk 2022
Grieken zeggen ‘nóstima’, Portugezen gebruiken ‘saboroso’ en Italianen roepen ‘delizioso!’ Met dit Italiaanse woord voor ‘heerlijk’ biedt Enrico Food een reeks prachtige producten. Het Delizioso assortiment van 2022 bestaat uit…
Lees verderVacature: Sales Manager
Zitten verkoop, samen bouwen, ondernemerschap, analytisch vermogen en daadkracht in je bloed? Ben jij een attente fijnproever die graag met klanten samenwerkt om nog harder te groeien met al het…
Lees verderBRC Certificaat voor Enrico | Roots in Good Food
Enrico Food heeft in november 2021 het BRC-certificaat behaald. Hiermee voldoet Enrico Food aan de eisen vanuit het British Retail Consortium Global en is de wereldwijde standaard voor voedselveiligheid. U…
Lees verderGespot in Adformatie: De nieuwe campagne van Bertolli
De nieuwe campagne van Bertolli draait om het beste uit de Italiaanse keuken Aleks Fiege [Bertolli] en Aad Kuijper [DDB] brengen het voormalige Unilever-merk terug naar de basis, culinair en…
Lees verderEnrico Food in de krant: Enrico brengt een stukje Italië naar Weesp
Trek je wel eens een pot saus van Bertolli open voor over je pasta? En kun je enorm genieten van een goede klodder truffelmayonaise van Jean Bâton bij je zoete…
Lees verder