Delizioso! Ons heerlijke nieuwe assortiment voor een feestelijk 2022

Grieken zeggen ‘nóstima’, Portugezen gebruiken ‘saboroso’ en Italianen roepen ‘delizioso!’ Met dit Italiaanse woord voor ‘heerlijk’ biedt Enrico Food een reeks prachtige producten.

Het Delizioso assortiment van 2022 bestaat uit meer dan 40 heerlijke producten in een feestelijk jasje! Laat je inspireren door het uitgebreide assortiment met bekende en nieuwe favorieten!  In één woord ‘delizioso’!

Wat is er nieuw in 2022?

Zelf pizza bakken met Delizioso

Zelf pizza maken is een groeiende trend. Met een beetje liefde, geduld en de juiste basis ingrediënten, tover je zo de heerlijkste pizza’s op tafel. Aan de Delizioso Pizzabodem mix hoeft alleen water te worden toegevoegd om het tot een mooi pizzadeeg te kneden. De pizzabodem mix bevat ‘lievito madre’ oftewel moeder gist. In Italië maken de Nonna’s de pizza’s al eeuwen met lievito madre, waarbij er bij het maken van nieuw deeg een deel van het vorige (van de moeder) wordt toegevoegd, waardoor er altijd door kan worden gebakken met dezelfde kwaliteit en er niet steeds gewacht hoeft te worden op het fermentatie- en rijsproces. Tegenwoordig kan dit ook in de droge vorm worden toegevoegd zoals bij de  Delizioso Pizzabodem mix, wat de kwaliteit van de mix echt ten goede komt.

Samen met de Delizioso Pizzasaus heb je de perfecte basis in handen om een heerlijke Italiaanse pizza te maken. Een beetje liefde en geduld… eet smakelijk!

Scrocchi® in nieuwe smaken

Delizioso Scrocchi® zijn knapperige Italiaanse toastjes. Naast de zeer populaire Scrocchi® zeezout nu ook verkrijgbaar in de smaken truffel en zongedroogde tomaat. Heerlijk als snack of als onderleggertje bij de borrel. Ook ideaal om te dippen! Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen, vrij van palmolie en zonder toevoeging van melk en eieren, waardoor de koekjes ook passen in een veganistische leefwijze.

Delizioso Hazelnoot cacao koekjes

Na het succes van de lancering van de Delizioso limoncello koekjes en Delizioso truffel bites afgelopen jaar, nu ook verkrijgbaar: Delizioso Hazelnoot Cacao koekjes. Heerlijke Italiaanse lekkernij voor bij de koffie of bij het dessert! Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen, palmolie en zonder toevoeging van melk en eieren, waardoor de koekjes ook passen in een veganistische leefwijze.

Pittige allioli

Naast onze favoriete Delizioso Allioli is er nu ook Delizioso Chili Allioli. Een heerlijk licht-pikante variant van de klassieke Spaanse dipsaus en geeft aardappel-, vlees- en visgerechten een heerlijke pittige touch. Ook ideaal met brood of om te dippen bij de borrel.

Bekijk hier het assortiment voor 2022

Wil je meer weten over het Delizioso assortiment of wil je de brochure ontvangen? Ons sales team staat voor je klaar! Neem contact met ons op via 088 20 60 500 of stuur een email naar welcome@enricofood.nl.

< Vorige

Vacature: Sales Manager

Lees verder
Volgende >

Marketing Stagiair Bertolli gezocht!

Lees verder